May 15, 2008

Marie Digby @ One Utama !!

Sesungguhnya.. aku telah mengambil suatu tindakan yg agak luar biasa kali ni.. Aku rasa ini adalah julung2 kali aku pegi showcase artis. 1st time seumur hidup aku. ekekekkekkee.. Syabas2!!.. (tepuk bahu sendiri)

Actually dah lama aku ikuti perkembangan Marie, sejak mixFm selalu kuarkan lagu cover umbrella. Sempat gk la wat blog ttg dia hehe (cek kt sini ).

Dan lagi disebabkan rumah aku pun tak jauh dari One Utama ni, why not menyelinap sekejap.. jalan-jalan tangkap gambar dengan mykaseh. Ahaks..

Sampai-sampai jek, ground floor high street tuh dh penuh. ok try 1st floor.. penuh gak!! :((.. ok try 2nd floor.. hampeh penuh.. huhuhu..

Hampir2 aku berputus asa... isk isk.. tapi nasib baik la sempat mencelah.. tak sangka lak masa tu Marie duduk menghadap stage.. so yezaaaa.. berjaya la tgkap gambo kt bawah nih.. ni je la satu-satunya gambo yg agak ok aku berjaya tgkap. Di celah2 kepala org nih tauu.. zoom smpai ke titisan terakhir... hehehhehe..

she soooo sweet... comei jek.. simple kan? masa ni ada contest nyanyikan lagu cover Say It Again.. ada sorang perempuan bawa lagu tu best giler.. tak sure dia menang ke tak.. aku harap2 dia menang la.. sbb aku tak nmpak stage beb. huhu. tp takper.. cukup la dpt tgkap gambo nih.. ahakss..
Mykaseh dicelah2 kepala org.. hehe.. anyway.. berjaya gk tgkap.. yezaa...
clap2.. sape ntah yg nyanyi masa tuh.. x nmpak seiii... so lepas ni dia akan perfom on stage. erk sah2 tak nmpak.. ok la.. g dinner duluuuuu.... lapo2...
ok masa ni lepas dinner.. aku lalu lagi area situ.. kebetulan dia tgh nyanyi lagu umbrella.. so mencelah lagi... dpt gk la snap gambar tuh.. kt 2nd floor beb.. over exposure la plak gambo tu hehe.. anyway, berjaya gk tangkap.. best2!!.. see the crowd? ramai gilerr manusia..
ermm mcm nk beli cd dia.. uikss.. next month la ye.. dis month mcm overbudget.. ahakss..

No comments: