Sep 18, 2007

Tokyo n Mt Fuji pamplet




1. pamplet tokyo

dapat pamplet ni masa MATTA fair kt pwtc. 1st time g sana semata nk g booth tokyo. smpai2 jek tak sempat nk tanya pun, kakak tu terus bg pamplet nih.. tq kak... juz nice.. bwk pamplet tu saje dh cukup membantu jenjalan kt area tokyo.

yg menariknye bg pamplet tokyo tu dia siap

letakkan keratan utk dapatkan diskaun bg setiap tmpt yg hendak dilawat. mostly tmpt2 yg diberi diskaun hanya utk muzium yg terdapat kt sana. anyway bagus gk tuh, strategi diorang utk menggalakkan pelancong melawat dan lebih memahami budaya org2 jepun nih. agaknyalah.. kt malaysia ni ada tak wat cemtu ek... hmmm :-?

2. pamplet mt. fuji

mt fuji!!... sugeeeee.... hehehe.. kalo g jepun, tp x g mt fuji rs x sah kot. aku teringat ms beli buku lonlyplanet kt popular book store, adik sales tu kata.. wahh bestnyer g jepun.. pegi mt fuji la kak.. huhu.. tk terpk lak ms awal2 tuh nk g mt fuji.

http://www.jgl.co.jp/inbound/traveler/ts.htm

url kt atas menyediakan pakej yg menarik utk lawat ke mt. fuji. hehehe.. yep.. leh masuk dlm itinerary;)

1 comment:

ahmadnazri said...

nk tnye sket bley x???
bli tiket g jepun mase matta fair ke???
brape harge return tiket ke jepun??